hubciu93 Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 Chciałbym spytać jak zakonserwować tworzywo, z którego zrobiona jest maska przeciw gazowa, piszę tak nie jasno bo nie wiem co to właściwie jest ponieważ częściowo wygląda jak guma, a częściowo jak brezent lub coś w tym stylu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Umyć i zostwić. Można troszke gliceryną posmarować lub jakimś specyfikiem do konserwacji uszczelek w autach.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 dzięki za radę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sindbad Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Myślę, że niezły efekt da tu spray Silicone, można go nabyć w sklepach z chemią dla elektroniki, świetnie konserwuje gumy, być może się tu nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 http://www.kernite.com/kernite/productView_byName.asp?countryName=Poland&country=POL&language=Polish&language_id=11&product_cat=name&product_cat_desc=Products+By+Name&pName=B%2DGRIP+%281X1%29Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 maski przed opuszczeniem fabryki są posypywane talkiem, taka drobna sugestia z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 jak by co to zdjęcia są tuhttp://www.odkrywca-online.com/maski,642503.html#642503 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.