michal1514 Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 MAcie jakieś pomysły jak wyczyścić manierke aluminiowa ?? w niektorych miejscach widac czystą powierzchnie...probowalem szczoteczka i woda ale nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Witam miałem ten sam problem tylko,że z innym aluminiowym fantem. Kolega Szybki1 poradził mi taką oto sposób. cilit kamień i rdza lub jakikolwiek płyn typu kamień i rdza "na początek rozcieńczyć 1część płynu 2części wodymoczyć i co kilka godzin przecierać np.szczoteczką do zębówjak bądą słabe efekty to zwiększać stężenie płynusprawdzone na PRL'owskich złotówkach i medalikachefekty zadowalającemonetki jak z mennicyo ile nie chce kolega użyć manierki w rekonstrukcji i z niej pićpozdrawiam Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 przepraszam: 1szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 oki dzieku hubciu :)) wyproboje metode :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sindbad Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Bardzo dobre efekty daje czyszczenie pasta TEMPO, można ja nabyć w sklepach z akcesoriami do samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.