sturmpanzer73 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 no nieźle kapitanie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Po kolejnym spektakularnym wejściu" kapitana63 nie zostaje mi nic innego jak wrzucić na forum budzik który mam nadzieję skutecznie mnie obudzi z odkrywczego marazmu)))Zegar niemieckiej firmy UNGMANS z niemieckich pozycji w lesie rudnickim.Wskazywał 11.30.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Zaczynało się robić ciekawie i skończyły się baterie.Medalik Maryjo Królowo Polski Jestem Przy Tobie Pamiętam Czuwam.Znaleziony w okopie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 ładownica z dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.