kempa Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Witam. Praca praca.dopiero do neta się dobiłem.nie mam gg więc 607-463-448.dzis od 13.00 moge powalczyć.jutro od 6.00 wtorek od 6.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 20 Kwiecień 2011 Share Napisano 20 Kwiecień 2011 Koledzy ktoś sie jutro wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 22 Kwiecień 2011 Share Napisano 22 Kwiecień 2011 Jutro mam wolne,ktoś może gdzieś leci?chętnie się doczepiępozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 do Prałat", może warto by było jeszcze raz spenetrować pola" pod Parzniewem , pola może i przeklęte, całe święta spędziłem na nich i nic (trzy kilo nakrętek miedzianych??) ale nie odpuszczam (jestem nowicjuszem i mam sporo zapału).Po przestudiowanie przebiegu bitwy, mapy z 42 i zdobyciu zdjęcia lotniczego z 41 stwierdzam że pola zostały ominięte,a potyczki były w kierunku Helenowa.A więc komu w pole temu szpadel.....Zapraszam wszystkich chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Jest ktoś chętny na wykopki środa,czwartek,piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Jest ktoś chętny na wykopki środa,czwartek,piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubalolo Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Panowie. Jeśli ktoś wybiera się w okolicach 2-10 maja na wypadzik, chętnie potowarzyszę - mój mail: molodiatycze1944@o2.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 a wtorek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 a wtorek to może i ja bym się gdzieś wybrał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robkarsan Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Jestem z okolic Mszczonowa/Żyrardowa.Czy jest ktoś z tych terenów chętnyna wspólne wcześniej zaplanowane kopanie?Mam transport robkarsan@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 Ok. Napisze na maila do osób które wcześniej i dziś sie odezwały i może uda się zmontować ekipe. A jakieś pomysły co do miejsca?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 witam, jutro ok. rogszym-krzysztofszymanski@wp.pl mam jeżdżącą stonkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Ktoś rusza w pole sobota-niedziela?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Do fokus' w Niedzielę jestem chętny ale to jeszcze kilka dni więc może coś się zmienić, jakie okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanarek022 Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Witam piątek, sobota i niedziela mam wolne terminy,chętnie dołącze do kogoś.Nie posiadam samochodu niestety,gmina centrum,więc w miare wszędzie blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanarek022 Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Czołem chętnie jeżeli nie będzie padać.Jakie rejony?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Na niedzielę już mam robotę w domu ale może się wyrwę na 3-4 godziny.Hebda tym razem się nie spotkamy, jeśli się wyrwę to gdzieś na zachód od 100licy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 I znowu wolna niedziela, ktoś się wybiera na drobnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi1985 Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Witam. A gdzie kolega by proponował, wynajmuję chatę pod wawą(Marysin)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 Zachód i południe od Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 heh,rajek , militarka lepsza! :) w niedziele zmykam po resztę tygrysa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 :D hehe hebda zdjęcia z wyprawy poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BIGMIKE Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Witam jestem totalnym (lajkonikiem ) w temacie mam solarisa i tak naprawdę chciałbym go wypróbować i zobaczyć jak to wygląda a widze ze koledzy rajek i waldi1985 wybierają sie w niedziele pytanko czy mozna się załąpać z wami ?? mieszkam na Ochocie moje gg 777505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Jest ktoś chętny na jutro?zaczynamy o 10.00. 607 463 448 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.