rajek Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 tomus1970 sprawdź pw, jutro mam wolne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 czołemktos cos planuje w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper164 Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Okolice Zakroczymia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 WitamMoże któryś z kolegów wybiera się jutro i ma chęć przygarnąć jeszcze jednego,wcześniej chodziłem sam,ale znudziło mi się gadanie do drzew:)Mieszkam na Zaciszu,mam wykrywacz hs-3Pisałem wcześniej ale nie wiem czemu moje wpisy się nie pojawiły w wątku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Jutro czyli w piątek mam wolne, ktoś chętny?Jak by co to na PW, odczytam po północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 W środę wyruszam, ktoś chętny z okolic 100licy, Piastów, Pruszków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzi Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 WitamJak możecie dajcie swoje namiary gg - zawsze warto się wymienić uwagami:) Radek 33191004Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Key_PL Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Cześć,Chętnie śmignę na rekonesans w przyszłym tygodniu z kimś z północnej Wawy lub okolic (Łomianki, Legionowo). Zapraszam na priv. lub GG: 507_367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 kolego rajek , widzę że jesteś tubylcem byłeś może na wykopkach pod Parzniewem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fireman Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 chętnie się gdzieś wyprawię, z Argo . Białołęka gg.2671854. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosci Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Jeśli ktoś jest chętny na nocne tygodniowe lub weekendowe okazjonalne wspólne łażenie w okolicach wawy (najlepiej południe) to zapraszam gg:200300 Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubalolo Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Witam.Bardzo chętnie ,,wspomogę'' innych poszukiwaczy Vikingiem (planuję też zakupić nowy sprzęt), jestem dostępny popołudniami i w weekend.moje gg 34 74 99 12PozdrawiamBartek - Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Do: fokus" W Parzniewie nie kopałem ale obok w Moszna-Parcela już byłem z jednym kolegą.Moje gg 7149755 zawsze niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 do radosci... o którym to Zamieniu wsześniej pisałeś, ty k/Mińska Mazowieckiego, jesli tak to masz tam wspaniały teren bitwy z września 39r. pod Maliszewm odbyła sie spieszona szarża ułanska, w z sadzawki kilkanascie lat temu, przy czyszczeniu jej wydobywano mnóstwo wrześniowego złomu" pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Parzniew , dupa z września i monet nie było, jak dla mnie przeklęte pola ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Witamjutro dzień wolny,planuje wybrać się w okolice Nieporętu,Stanisławowaautobusem z pętli na Żeraniubyłby ktoś chętny:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Najprawdopodobniej czwartek i piątek wolny, ktoś kopie w te dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 tylu chętnych ?? gdzie Wy wszyscy się pomieścicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Witam.jest ktoś chętny na jutro,okolice Starych Babic?preferowany strój maskujący bo to PN.miescówki są partyzanckie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 ja jestem chętny ale sobota niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Coś pomysle bo akurat weekend mam zawalony robotą.ale moze w niedziele da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Coś pomysle bo akurat weekend mam zawalony robotą.ale moze w niedziele da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Do Starych Babic mam nie daleko w niedzielę możemy się gdzieś tam spotkać, jeśli ktoś chętny to wieczorem około godziny 22:30 będę na GG numer kilka postów wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 tyle że kol.kempa gdzieś znikł:/na maila nie odpisał,w ogóle ciszaa jutro niedziela.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Witam. Praca praca.dopiero do neta się dobiłem.nie mam gg więc 607-463-448.dzis od 13.00 moge powalczyć.jutro od 6.00 wtorek od 6.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.