Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice

Ejo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
Może któryś z kolegów wybiera się jutro i ma chęć przygarnąć jeszcze jednego,wcześniej chodziłem sam,ale znudziło mi się gadanie do drzew:)
Mieszkam na Zaciszu,mam wykrywacz hs-3

Pisałem wcześniej ale nie wiem czemu moje wpisy się nie pojawiły w wątku.
Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Napisano
Cześć,

Chętnie śmignę na rekonesans w przyszłym tygodniu z kimś z północnej Wawy lub okolic (Łomianki, Legionowo). Zapraszam na priv. lub GG: 507_367
  • 2 weeks later...
Napisano
Jeśli ktoś jest chętny na nocne tygodniowe lub weekendowe okazjonalne wspólne łażenie w okolicach wawy (najlepiej południe) to zapraszam gg:200300 Radek
Napisano
Witam.
Bardzo chętnie ,,wspomogę'' innych poszukiwaczy Vikingiem (planuję też zakupić nowy sprzęt), jestem dostępny popołudniami i w weekend.

moje gg 34 74 99 12

Pozdrawiam
Bartek - Warszawa
Napisano
Do: fokus" W Parzniewie nie kopałem ale obok w Moszna-Parcela już byłem z jednym kolegą.
Moje gg 7149755 zawsze niewidoczny.
Napisano
do radosci... o którym to Zamieniu wsześniej pisałeś, ty k/Mińska Mazowieckiego, jesli tak to masz tam wspaniały teren bitwy z września 39r. pod Maliszewm odbyła sie spieszona szarża ułanska, w z sadzawki kilkanascie lat temu, przy czyszczeniu jej wydobywano mnóstwo wrześniowego złomu" pzdr
Napisano
Do Starych Babic mam nie daleko w niedzielę możemy się gdzieś tam spotkać, jeśli ktoś chętny to wieczorem około godziny 22:30 będę na GG numer kilka postów wyżej :)
Napisano
Witam. Praca praca.dopiero do neta się dobiłem.nie mam gg więc 607-463-448.dzis od 13.00 moge powalczyć.jutro od 6.00 wtorek od 6.00.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie