robercik910 Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 fokus jestem z Celestynowa(od 7 lat)wcześniej mieszkałem na podlasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba400 Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Witam szukam kogoś kto ogarnia tereny wilanowa bo jest jeden temat który nie daje mi spokoju.Prosze o kontakt 514359839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drafft Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 witam, szukam chętnych na wspólne witanie wiosny w terenie:) . Jestem z Warszawy, chodze sobie z rutusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Chyba w sobotę pogoda pozwoli wyskoczyć do lasu,tylko trzeba zabrać palnik do podgrzania piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 no i oczywiście jajeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Może ktoś chętny-Poligon Wesoła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 kiedy jedziesz daniel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Sobota rano.Poligon mam pod nosem tylko do miejscowek trzeba iść 4 km pieszo bo niestety nie posiadam auta terenowego a w zeszłum roku w osobówce urwałem tłumik,więc wjazd niskim autkiem odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Niestety kolegom jest jeszcze za zimno a mi samemu nie chce się iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Daniel daj znać na maila konkretnie kiedy i o której lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 29 Marzec 2013 Share Napisano 29 Marzec 2013 Nie ma więcej chętnych na jutrzejszy wypad w patyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 30 Kwiecień 2013 Share Napisano 30 Kwiecień 2013 chętnie wybiore sie na wspolny wypad w okolicach Marek, prosze o kontakt jezeli ktos szuka kompana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mifasek Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Witam jestem z Opaczy. Czy jest ktoś chętny na wyjazd dwu-trzydniowy w okolice Kruszwicy ? Preferuję wyjazd w tygodniu, reszta do dogadania.Pzdr. kamikaze13@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 6 Czerwiec 2013 Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Jest tu może ktoś z Marek lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daimos Napisano 20 Czerwiec 2013 Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Hej,Ja jestem z Marek, ale obecnie przeprowadziłem się do Radzymina. Jutro zaopatruję się w Ace 250 więc chętnie wybrałbym się z kimś doświadczonym na poszukiwanie skarbów:)pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marseus Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Witam, jestem z Ursusa i chętnie bym się wybrał z kimś na jakieś wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Marseus a masz piszczałkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdechu Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Mam starą dobrą alphicę. Obecnie większość czasu spędzam w Wawie, więc chętnie bym tu gdzieś poprzemiatał. Tak przy okazji, Kampinos odpuszczam, a zastanawiam się czy lepiej jeździć w kierunku na Mińsk Mazowiecki, Sochaczew czy Wyszków? Coś poradzicie? Wspólny wypadzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marseus Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 Tak, mam co potrzeba do szukania a kierunek to można będzie ustalić dokładnie choć myślałem teraz o Mińsku Mazowieckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panam47 Napisano 7 Lipiec 2013 Share Napisano 7 Lipiec 2013 Proponuję kierunek Sochaczew Łowicz tam jest jeszcze sporo ciekawych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba400 Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Witam jestem z bielan i szukam jakiejś fajnej miejscówki(niezarośniętej)proszę o podpowiedź a może ktoś wybiera się gdzieś dzisiaj popołudniu jestem zmotoryzowany chętnie się podłączę (interesuje mnie drobnica)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 buba a rejony Arkuszowej i Estrady? tam są fajne tereny ieużytki" nie należące jeszcze do parku tylko teraz jednak trochę zarośnięte. Jak by co to ja jutro mogę się wyrwać na parę godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba400 Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 witam dzisiaj to jedynie ok godz 18.30 mogłbym.proszę o nr tel.Siedzę z dzieckiem a żona pracuje do 18.Mój nr to 514359839. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 buba, ja w tych godz już nie dam rady ale nr zapisany, będę się odzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daimos Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 Znalazłby się ktoś z okolicy radzymina chętny na wspólny wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.