Ejo Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 Witam. Jest ktoś chętny na wspólne kopanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Z miłą checią ale wróciłem na studia:)i czasu prawie zero...ale jak znajde chwile to dam znać.A jakie kierunki od Warszawy preferujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Ja tak samo mam studia zaoczne ale zawsze jakiś weekend można ustalić. Dzisiaj byłem w Modlinie a konkretnie w lasach obok Pomiechówka. Takt to jeszcze zwiedzam" przedmieścia Warszawy od strony Pragi. jak coś to daj znać na maila saturnin2@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Dobra z tym że ja bardziej preferuje w kierunku Poznania, czli na zachód od wawy.Jskoś sie kiedyś złapiemy.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 dla mnie nie ma problemu. A masz jakiś transport? bo ja niestety nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Mam samochód. Tak że nie ma problemu z dojazdem na miejsce. A jak z dniami wolnymi w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17 ale jak coś to moge sobie urlop wziąść jak się dogadamy co do terminu ;) a weekend albo szkoła albo wolne. A u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Praktycznie tak samo praca tylko nie w każdy dzień czasami też weekendy, a jak wolne to ucze się lub jade do szkoly. a do tego dochodzi jeszcze rodzina:)i koło się zamyka. Ale mozemy coś pomysleć...daj gg to pogadamy, może coś ustalimy wspolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 jakiś dogodny termin się znajdzie ;) to odezwij się na gg 4045563. Zazwyczaj jestem po 18 dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Dobra nie ma problemu. Na najbliższy weekend szkoła-niestety:) Jeśli można zapytać to na studia do Warszawy chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 Ja jestem z Warszawy więc i studia w Warszawie ;) ja w ten weekend też mam niestety szkołe. jak coś to się odezwij do mnie na gg to mozę jakiś termin ustalimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 a gdzie sie wybieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 22 Październik 2008 Autor Share Napisano 22 Październik 2008 Kolega tr preferuje w kierunku Poznania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 To szczęściaż jesteś bo ja jeżdze 80 km od warszawy:?) Właśnie w strone Poznania, wydaje mi się że mozna by się tam zapuścić. Tak pomiędzy skierniewicami i Łowiczem fajne przestrzenie do przeczesania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 23 Październik 2008 Autor Share Napisano 23 Październik 2008 to troche masz do szkoły 80km :) ja jade 30 minut tramwajem i jest to dla mnie męczące :) dla mnie lokalizacja spoko więc trzeba tylko dogodny termin wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Dzisjaj się troszke porozglądam na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 i znalazłeś coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Jest kilka ciekawych pomników historii po drodze, jurto się zerwe z zajęć i jak pogoda dopomoże to się troszke przejde po polach.Dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 jak coś to ja mam jutro wolne od szkoły to moge się zabrać z Tobą jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Przepraszam, ale dopiero teraz wracam do wątku, bo faktycznie mógł bym cię zabrać, myśle że jeszcze bedzie okazja. Moje gg 12750361 tak będzie łatwiej się złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 Spoko zapisałem sobie nr. Jak coś to zagadam do Ciebie wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villmark Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 I ja bym się przyłączył. Co do czasu mam go sporo wolnego , co do miejsca nie ma problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 Tr pisałem do Ciebie na gg ale nie odp więc napisze tutaj :) masz może wolne 10 listopada? bo ja tak więc można by wtedy pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 cześć koledzymoże wspolny wypadzik w większym gronie w weekend ?moje gg 4983389 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 29 Październik 2008 Autor Share Napisano 29 Październik 2008 zapraszamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.