Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice

Ejo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Z miłą checią ale wróciłem na studia:)i czasu prawie zero...ale jak znajde chwile to dam znać.A jakie kierunki od Warszawy preferujesz?
Napisano
Ja tak samo mam studia zaoczne ale zawsze jakiś weekend można ustalić. Dzisiaj byłem w Modlinie a konkretnie w lasach obok Pomiechówka. Takt to jeszcze zwiedzam" przedmieścia Warszawy od strony Pragi. jak coś to daj znać na maila saturnin2@wp.pl
Napisano
Dobra z tym że ja bardziej preferuje w kierunku Poznania, czli na zachód od wawy.Jskoś sie kiedyś złapiemy.pozdro
Napisano
pracuje od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17 ale jak coś to moge sobie urlop wziąść jak się dogadamy co do terminu ;) a weekend albo szkoła albo wolne. A u Ciebie?
Napisano
Praktycznie tak samo praca tylko nie w każdy dzień czasami też weekendy, a jak wolne to ucze się lub jade do szkoly. a do tego dochodzi jeszcze rodzina:)i koło się zamyka. Ale mozemy coś pomysleć...daj gg to pogadamy, może coś ustalimy wspolnie.
Napisano
Dobra nie ma problemu. Na najbliższy weekend szkoła-niestety:) Jeśli można zapytać to na studia do Warszawy chodzisz?
Napisano
Ja jestem z Warszawy więc i studia w Warszawie ;) ja w ten weekend też mam niestety szkołe. jak coś to się odezwij do mnie na gg to mozę jakiś termin ustalimy.
Napisano
To szczęściaż jesteś bo ja jeżdze 80 km od warszawy:?) Właśnie w strone Poznania, wydaje mi się że mozna by się tam zapuścić. Tak pomiędzy skierniewicami i Łowiczem fajne przestrzenie do przeczesania.
Napisano
to troche masz do szkoły 80km :) ja jade 30 minut tramwajem i jest to dla mnie męczące :) dla mnie lokalizacja spoko więc trzeba tylko dogodny termin wybrać
Napisano
Jest kilka ciekawych pomników historii po drodze, jurto się zerwe z zajęć i jak pogoda dopomoże to się troszke przejde po polach.Dam znać.
Napisano
Przepraszam, ale dopiero teraz wracam do wątku, bo faktycznie mógł bym cię zabrać, myśle że jeszcze bedzie okazja. Moje gg 12750361 tak będzie łatwiej się złapać.
Napisano
Tr pisałem do Ciebie na gg ale nie odp więc napisze tutaj :) masz może wolne 10 listopada? bo ja tak więc można by wtedy pojechać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie