PAWEL*STRC Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 a ja mam do tego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 i takie i sporo części innych .pozdrawiam. a PAWEL*STRC w jakim rejonie to trafiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 To co panowie, budujemy czołg..?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 w mojej miejscowosci front tam 4 dni byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 a rejon to niedaleko białej podlaskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 atb-mógł byś wrzucić rewersy monetek, albo chociaż tych 50 pfeniggów z rajchu? Gratuluje blachy ;) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 nowy koleś do ekipy panowie atb i festung :) przectawiam DON GUSTAW :)sprzecior ktorego uzywa to nos i dwie łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 krzyz z 50 lecie w zwiazku producent z Dresden PEOCEKR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Polskie mausy wyszło wiecej ale tylko tyle obczysciłem :) wiem jestem leniwy ale nad tym pracuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 rosyjskie drugsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 i taka nasza wpinka sie zawieruszyła czasami prl robil cos co mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 wyszły jeszcze łuchy od iła i inne ale nie bede ich powielałsa wyżej zaprezentowane sa wiec poco robic dodatkowe zdjecia pozdrowka dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Witka Pamiętacie fotkę z 2008-11-23 16:51:22 .Wraca do zdrowia jeszcze parę zabiegów i można rzucać rękawice :P.Pozdro koledzy za miedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Który pierwszy do pojedynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Ja będe walczył saperką ,szpady mi szkoda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 A to mój parchaty grzbiet. Specjalizuje się w namierzaniu wszelkiego rodzaju napojów wyskokowych. Zasięg: mały browar 50cm, normalny browar 80cm, wódka (1l) 1m, beczka samogonu 1,7m. Dyskryminacja na spirytus, wódkę itp. Pinpoint. Zasilanie 1 puszka Whiskas'a na 12h pracy. Wada to szybki zgon, szczególnie po niemieckich browarach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/uski_copy.jpgWyszło dużo, a zalega pewnie jeszcze więcej ;)Wpinka KMW to odznaka członka Koła Młodzieży Wojskowej organizacji młodzieżowej w wojsku.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 No no no, na moment zaległem a tu takie ciekawostki w temacie. No szabelka Paweł dość fajnie się prezentuje :. No chłopaki pojechaliście z swoim nowym sprzętem :D. Widzę że tylko ja nie zbierałem mauzerów ale komu po wykopaniu z 100 łusek chciało się sprawdzać za każdym razem bicia :P. Niom gratuluje talarka :] później wrzucę drugą stronę monetek. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Proszę druga stronę monetek, zawsze ciesze sie jak wychodzą u nas Polskie moneciaki zawsze jakaś odmienność od za#$%!@ fenoli. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 taki oto sygnet wpadl mi w lapki ostatnio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Dziwnym trafem zgubiłem taki sygnet u ciebie w aucie :P he he Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.