aniolg Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 no pikna i to 3 minuty po wyściu z auta . Gratulacje jeszcze raz . napisz do mnie na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 I takie cudeńko wyszło w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 taki drobiazg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Marcin fajna ta twoja klamra graty.A pamietasz tą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 pamietam sirpavlo a łucha wyczyszczona juz :) o widze ze anilog tez wskoczył bylismy razem w ten weekend pozd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 9 Maj 2009 Autor Share Napisano 9 Maj 2009 :) tym razem SA a reszta potem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Niech mnie kule bijo! ;) Nie przeginaj chłopaku bo będe zmuszony powiadomić odpowiednie służby porządkowe, o Twych karygodnych czynach Waść ;))) GRATY!!! Pzdr!YOuł!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 szajka daj spokój , to zaczyna się robić nudne ;D , he , he MEgaGRaty!POzdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Coś to podejrzane te twoje klamry ja nie wiem muszę poszukać cię na Alledrogo :P . Gratuluje chodź gdybym był to ja bym ją wykopał :P. Adrian gratuluje ptaszka" fajnie że cały ci wyszedł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 ;) Thx. Ciekawe czy reszta wylezie;)POZDROOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 I choć nie siedzimy w temacie od jakiegoś czasu to szkoda nie pochwalić się ostatnim strzałem. EK 1, ranne srebro w piękniuśim stanie i hałerek szkopski. Wszytko oczywiście bez zawartości właściciela i to już od kilku kilometrów na wschód od Zielonej Góry :DPODZROOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 ...wszystko bez wstępnego czyszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 ***... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 No no no cos ostaniego czasu widze że masz szczęscie a jeszcze nie tak dawno narzekałeś ;). Gratuluje i oby tak dalej. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 graty festung a to mi wpadlo w łapki za flaszkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 jak się zachował kordelas? Jeżeli byś mógł to możesz kopsnąć jakieś fotki po czyszczeniu;)"Hehehe kordelas" ;)No dobra sztylet .Marcin jeszcze raz dzięki za zawiesie zobacz jak ładnie pasuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 A był taki smutny jak wyłazł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 I jak wyszła ranimacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Maneta zastepcza Gubin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 KW Bieniów .;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.