loslos Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 WitamPrzypadkowo wpadła mi w kadr dziwna jednostka pływająca.Zdaję sobie sprawę, że jest to coś współczesnego, ale może ktoś mnie oświeci co to jest (pływające dźwig ????)Fotka została z zrobiona z cypla helskiego 12.10.2008
loslos Napisano 16 Październik 2008 Autor Napisano 16 Październik 2008 To był prawdopodobnie REM-220 ze stoczni Gdańskiej
loslos Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 WitamPrzypadkowo wpadła mi w kadr dziwna jednostka pływająca.Zdaję sobie sprawę, że jest to coś współczesnego, ale może ktoś mnie oświeci co to jest (pływające dźwig ????)Fotka została z zrobiona z cypla helskiego 12.10.2008
karolx Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 prawdopodobnie jest to plywajac dzwig podobny jest uzywany obecnie do wydobycia zatopionego statku obok Gibraltaru
emilwkpg Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 widzialem pdobne.wrzycaja kamiennie na dno moza zeby sie porty nie osówaly czy cos takiego
Pytanie
loslos
Witam
Przypadkowo wpadła mi w kadr dziwna jednostka pływająca.
Zdaję sobie sprawę, że jest to coś współczesnego, ale może ktoś mnie oświeci co to jest (pływające dźwig ????)
Fotka została z zrobiona z cypla helskiego 12.10.2008
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.