sla1971 Napisano 14 Październik 2008 Autor Share Napisano 14 Październik 2008 Czesc wszystkim jestem nowy na tym forum i pisze moj pierwszy post.Mieszkam i pracuje we Wloszech od 12-tu lat i mam ta sama pasje co wy,chociaz ja moze jestem w lepszej sytulacji (prawo tu jest inne).Przez dlugi czas moim jedynym wykrywaczem byl poczciwy GARRET 250,a od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem TECHNETICS T2.Chcial bym znac wasze zdanie o tym wykrywaczu.Z gory dzieki za wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Witam ,nie jestem niestety posiadaczem Techneticsa T2i myślę że więcej zainteresowania tym sprzętem wykazał by dział ,,Sprzęt poszukiwaczy''ale jestem bardzo ciekawy jakie prawo jeśli chodzi o ludzi biegających z wykrywaczami obowiązuje we Włoszech .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olied Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Witam i pozdrawiam :) znalazles tam we wloszech cos ciekawego? jezeli tak pochwal sie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 no właśnie też jestem ciekawy jak tam jest z prawempozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 A wiec we wloszech z wykrywka mozna biegac praktycznie wszedzie (oprocz stanowisk archeologicznych i terenow prywatnych).Jesli ktos znajdzie cos co moze miec wartosc historyczna,to ma 48 godzin aby zglosic to odpowiednim organom.Mniej wiecej tak to wyglada we wloszech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 No dobra a co potem ,jak coś wartościowego-historycznego znajdziemy, o co w kraju Rzymian zapewne nie trudno, zgłaszamy i co dalej ,lub nie zgłaszamy, i jakie mogą być tego konsekwencje .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 kajdany - Wlosi bardzo lubia Polakow - szczegolnie na poludniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.