Olied Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 O Maniek dzieki za tak szybka id nie spodziewalem sie takiej aktywnosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 akurat zajrzałem to odpowiedziałem;) nie ma problemuPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Ja tez po nitach z tyłu rozpoznałem naszego(bynajmniej mojego) ulubieńca:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Hełm nasz, ale nie wygląda żeby był z ziemi, chyba że dałeś fotki po oczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olied Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 no tak helm oczywiscie po oczyszczeniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.