solon Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 Jestem zdecydowany na kupno wykrywacza i na początek trafja mi się ten srrzęt na zdięciu niewiem ile to jest warte i czy dostane gdzieś instrukcje po POLSKU oczywiście jest sprawny pozdrawjam i czekam na podpowjedz
havir Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 1. wyszukiwarka prawde ci powie2. zadaj pytanie3. opisz troche sprawe z tym fiszerkiem - czego szukasz cena skad wiesz ze jest sprawny itd itp
solon Napisano 23 Październik 2008 Autor Napisano 23 Październik 2008 witam. sprawny a wiem że działa bo sprawdzałem bez insrukcji załączyłem na czerwone mapisy pokrenteł i zaczełem testować - trafiłem miedziamą blaszkę 2x1centymetra na głębakości 15-20 cm. cynkową obudowe bateri 25 cm. i pełno innego śmiectwa bo bylo to koło stareg domu tag że saperka się zagrzała. dostałem instrukcje po polsku no to teraz poczwiczę na rużnych metalach i głębokościach. PYTANIE- ILE JES WART SPRAWNY TEN SPRZĘT bo jeszcze nie płaciłem .cena z przed 4lat to nie aktualna do używki kilkuletniej a niechciał bym rzepłacić no i sprzedający niewje ile zawyć.
Raned Napisano 24 Październik 2008 Napisano 24 Październik 2008 Sprzęt jest wiekowy, bo wypuszczony na rynek ok. 1993 - 94 r., ale nie tak bardzo znowu różni się od CZ-3, który używany kosztuje w okolicach 2 tys zł. Myślę, że ten jest warty jakieś 1000 - 1200 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.