matrix14xxx Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 Witam3 kopiejki z 1911r.Co możecie powiedzieć o tej monecie?Często występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 Wyszła pod Wrocławiem.Rosyjskie monety nieczęsto tu się znajduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakuza43 Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 bardzo czesto wystepuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 matrix14xxxto co u Ciebie jest ciekawostką, po wschodniej stronie Wisły, a przynajmniej u mnie na lubelszczyznie jest codziennością niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 220v z jakich rejonow lubelszczyzny jestes bo ja czesto jestem w okolicach sosnowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 I jak dam pod Sosnowica? Bo sie wybieram w okolice ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Witam . Potwierdzam słowa 220V ja jestem z Lublina i ogólnie szukam na lubelszczeyżnie i kopiejki, peningi ,złote to najczęśćciej spotykane monety.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.