KRANIK Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 witam, czy to może być szyb wentylacyjny jakieś sztolni?znalazłem to dzisiaj w lesie, rejon jeleniogórski!szyb" szeroki na jakieś 1,5m zasypany na ok. 3 metrach na zdjęciach nie widać (robione telefonem) ale na dole widać coś jakby odkopane wejście!około 50m. od tego jest jeszcze drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 fot.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 fot.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7278s Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Duże prawdopodobieństwo że jest to szyb wentylacyjny gdyż sam kiedyś taki badałem lecz w tej sytuacji nie mogę niczego stwierdzić bo go nie widzę na własne oczy.Może to być także szyb windowy ale także komin ale tego bym nie powiedział bo jest to kwadrat a kominy robiono okrągłe.Napisz czy jest to na jakieś górze a może jest tam sztolnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.