panzerkpfw Napisano 3 Październik 2008 Autor Napisano 3 Październik 2008 Witam! Mam zamiar kupić rutusa proximę, nie wiem tylko, czy czekać na większą cewkę (32 cm) czy kupić tą standardową 23?Chcę kopać zarówno militarkę, jak i monetki - i tutaj rodzi się moje pytanie - czy jak kupię dużą cewkę i wzrosną zasięgi na militarkę to zasięgi monetkowe spadną? dzięki z górypozdr
VanWorden Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Witam.Nie ma na co czekać. Duża cewka nie jest zastępstwem standardowej - to dodatek tylko i wyłącznie na poszukiwania większych przedmiotów/depozytów etc.PozdrawiamVW
panzerkpfw Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 czyli mam rozumieć, że lepiej dać sobie spokój z dużą i kupić mniejszą? pozdr
VanWorden Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Kup standardową konfigurację i dokupisz większą cewkę jak będziesz miał taką potrzebę w przyszłości..PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.