Skocz do zawartości

Saper Traper czy Garrett 150.

Kado15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prosze o pomoc w wyborze wykrywacza.Potrzebuje czegos dobrego na militarke z niezłym zasiegiem i chodzi mi równiez o lekki i prosty w obsłudze sprzet. Z góry dzieki.
Napisano
jasne że saper traper. posiadam takiego i powiem że ma niezły zasięg. do 1.5m łapie.do noszenia idzie sie przyzwyczaić. a obsługa prostsza według mnie niż w modelach ace150/250. bo taki też posiadam. jak masz jakieś pytania to pisz gg 6987129
Napisano
wagi dokładnej nie znam ja osobiście nie jestem największy ale z traperem spokojne 4h szukania a potem zaczyna troszkę boleć. mi osobiście waga nie przeszkadza. no jest jakieś 2 razy cięższy od ace.
Napisano
Kado15, bierz Trapera. ma niezłe wyniki- zwłaszcza jeśli o głębokość chodzi. jest mniej dokładny jeśli o lokalizację chodzi, ale można mu to wybaczyć. poza tym- mniej elektroniki, która mogłaby zawieźć. niestety garrett jest baaardzo plastikowy.
Napisano
nie no garreta ace 250 też mam i na militarke musiał by cały czas patrzeć pinpointem czy przedmiot duży. no i mały zasięg do 50cm max
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie