Rotmistrz18 Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam , kupiłem kulbakę, taka jak ze zdjęcia ale nie mam żadnego pojęcia o jej pochodzeniu. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.
Rotmistrz18 Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Też mam kilka instrukcji i mimo to dalej nie mam zielonego pojecia.. kulbaka widać ze była kilkakrotnie remontowana i to może w jakis sposób zaburzyło jej orginalny wygląd...sądząc po strzemionach można stwierdzić, że są typowe dla wojsk C.K. ale nie wiadomo czy one też są akurat od niej. Jak trzeba to mogę w każdej chwili dorobić zdjęć. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Rotmistrz18 Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam , kupiłem kulbakę, taka jak ze zdjęcia ale nie mam żadnego pojęcia o jej pochodzeniu. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.
kijow Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 szukaj z tyłu za siedziskiem bić są na pewno
Rotmistrz18 Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Mam już trochę kulbak i mniej więcej umiem odnaleźć sygnatury, na tej niestety jeszcze mi się to nie udało..
Pytanie
Rotmistrz18
Witam , kupiłem kulbakę, taka jak ze zdjęcia ale nie mam żadnego pojęcia o jej pochodzeniu. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.