FestungGlogau Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam Mam taki problem ze jestem fanem minelabow a kolega sie nabija ze GT to zlom przy F75. Prosze wszyskich posiadaczy tych sprzetow o pomoc i opinie na temat tych wykrywek. Pozdrawiam FG
VanWorden Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam.Powiedz koledze, że z pełnym szacunkiem, ale jest niedoinformowany:) To są dwa różne wykrywacze, ale nie masz powodu by mieć stres bo w pewnych sytuacjach GT będzie lepszy od F75 i odwrotnie. Zresztą najprościej będzie, gdy pokażesz mu w terenie, że radzisz sobie całkiem nieźle i przynosisz niemniej fantów od niego:)PozdrawiamVW
palacz Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 GT jest zaskakujaco gleboki. Sam mam dfx-a ale zastanawiam sie nad przesiadka na gt.
dziuba8024 Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 GT to naprawde bardzo dobry i uniwersalny sprzet
VanWorden Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 palacz - radziłbym po prostu lepiej poznać DFXa. Przesiadka na GT według mnie nie ma sensu. Trochę jakbyś zmieniał samochód ze względu na kolor:))Jeśli nie masz cierpliwości do nauki i eksperymentowania z ustawieniami, to może tak być z każdym innym wykrywaczem.. DFX to jeden z najlepszych detektorów, więc poświęć mu trochę uwagi i czasu i nie pożałujesz:)PozdrawiamVWPost został zmieniony ostatnio przez moderatora VanWorden 01:02 01-10-2008
havir Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 poswieccie 2 godz na test porownawczy zakopcie 5 zlotych na 40 cm i niedaleko np wiadro na 150 cm. lub cos podobnego drobnica kontra militarka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.