Zwierzu Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Daj znac na @ jak poszło i gdzie byłeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Podskoczę do Ciebie jutro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Co tam nowego w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Powiem Ci Bjar że moja nowa x-terra 705 wymiata :).Jak ją odpowiednio ustawisz to dopiero kopiesz doły.Wyszło troche kolorowego drobiazgu. :)Nawet bardzo kolorowego ;)Poznajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Mosiężne,w farbie,ze szpilami :)Ach te łódzkie tereny.Musimy tam jeszcze jechać.I to wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Tam gdzie ostatnie dwie? Cztery w dołku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Teren ten sam co byliśmy razem.Jeszcze dwie. :)Kiedy się wybieramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Do czwartku działam pod Bełchatowem, więc później może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Daj mi znac na @ co tam pod Bełchatowem wyskakuje.A pózniej to pewnie ze pojedziemy.Proponuje zacząc od tych krzyżówek,co nas tak mile,a w szczególności Tabora zaskoczyły.Tylko druga strona.Niucham tam fanciory. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Ze świątecznymi pozdrowieniami! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Najlepsze Wielkanocne Życzenia dla całej Ekipy !P.S Gratuluje fantów !_Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Jeszcze 'Brendzelabzeichen' wyszła na wczorajszym wypadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 spóźnione życzenia świąteczne dla freiowców;]a odznake to ja mam dostać tak;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Tak, zostaniesz odznaczony niebawem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Bjar !Widzę,że trafiłeś srebrną wersję...:)Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 HiWi z Zapniowa? :)))Co u Ciebie? :))Pozdro Wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Siemka Hiwillllligi ! :)U mnie bajka-jak to za granicą :) Przymierzam się do kupna nowej wykrywki-możliwe,że padnie na Terkę 705-Ty chyba teraz z taką latasz ? Jak wrażenia ?Pozdro !_MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Dokładnie tak!Ostatnio zakupiłem x-705 i powiem Ci że doły to będziesz głębokie kopał,(ostatnio na wypadzie juz saperka BW była za krótka w niektórych dołkach)dyskryminacja super a prospecting po prostu wymiata.W 100 % profesjonalny sprzęt.Zamierzasz na obczyznie kupić wykrywke?I kiedy przyjedziesz?Pojechało by się starym składem :)A o odwiedzinach i oju spotkaniowym" u naszego wspólnego przyjaciela nie wspomne.Wielkie Pozdro Marcin!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Siemka !Tak,wykrywkę kupię w UK.Potrzebuję czegoś uniwersalnego-na plaże i pola.Myślałem o XLT ale on słabo daje radę na mokrym piachu (plaża) więc prawdopodobnie wybór padnie na X-Terkę.Kupowałeś już może jakieś dodatkowe cewki do 705-tki ?W maju będę w Polsce ale bez pikadła :)Przyznaję,że zdało by się znieczulić nieco na rancho u doktora Tygrysa :)Pozdrawiam !_MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Widzę,że w ofercie o której piszesz jest aż 8 cewek do Terki-chcesz powiedzieć,że 6 z nich już masz ?Jak ich używasz-tzn.jakie na pola a jakie do lasu ?Ciężko powiedzieć jak będę stał w maju z czasem ale może uda się chociaż przed blokiem pogadać...:)Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 P.S Zwierzu pisałem o ofercie warszawskiej"-no chyba,że kupiłeś wykrywke gdzie indziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Dokładnie tak,Marcin.Dorobiłem sie tylu cewek.Ale nieocenioną role odegrała tutaj moja x-terra 50. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Do lasu uzywam 7,5 kHz,najlepiej sie sprawdza,snajperke też las,miejsca bardziej zasmiecone(efekt askowania znikomy)A na pola,na których tez przeciez bywam zdecydowanie DD 18,75 kHz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 No to full sprzętu widzę. Jeszcze sobie łopatkę Fiskarsa kup ;)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 No to trochę kasy zainwestowałeś bo cewy niestety do najtańszych nie należą...Zapomniałem Ci powiedzieć,że w UK Minelab ma również 3 lata gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.