Abram Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Napisano 27 Wrzesień 2008 Witam.Mam pytanie o wykrywacz Minelab x-terra 70.Będzie to mój pierwszy wykrywacz.Czy jest odpowiedni dla nowicjusza słyszałem opinie że to sprzęt bardzo dobry na początek.Moge takiego kupić za 1700 zico opłaca się?z góry dzięki za odpowiedzi
egon10 Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 bawilem sie troche x50,sprzet fajny,latwy w obsludze tylko troche plytki.x70 podobno jest glebszy,za te kase bierz i sie nie zastanawiaj.pozdrawiam egon
Dąbek Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 Sprzęt jest dobry, posiadam go od maja.W trzy dni połapiesz się o co w nim chodzi.Na pewno nie będziesz żałował. Jak chcesz sie coś więcej dowiedzieć napisz na priv.
hombre1 Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 Wg.mnie,jak ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć nie musi pisać na priv w tym temacie.Wystarczy forumowa wyszukiwarka i instrukcja obsługi po zakupie.Pozdr!
dzieci3 Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Wg Ciebie im mniej informacji można pozyskać to lepiej?Wyszukiwarka,instrukcja+informacje na zywo dają bardziej miarodajne poczucie wiedzy.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.