Skocz do zawartości

Coś na militarkę do 600zł

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam poszukuję jakiejś dobrej piszczałki na militarkę do 600-700 zł... Zależy mi też na w miarę dobrej dyskryminacji i zasięgu co mi polecicie??? Z góry dzięki tadeks6.
Daż Bór
Napisano
No i może jest jeszcze jakiś Bounty Hunter ,dobry na militarkę Piszcie!!!!! Mi zależy przedewszystkim na militarjech wszelkiego typu!!!
Napisano
ja zamawiam salamndre z cewka 27cm ale czekam aby pan z pulaw ja zlozyl kosztowalo mnie to bedzie 600zl wlasnie i mam nadziej ze to bedzie udana inwestycja
Napisano
jeszcze jej nie dostalem ma przyjsc na poczatku pazdziernika i od razu lece z nia do lasu bo namierzylem juz pare ciekawych miejscowek jak juz przetestuje od razu napisze jak sie spisuje ( sa jestem bardzo ciekawy i nie moge doczekac sie spacerku z salamndra)
Napisano
jak masz możliwość to polataj w tą sobotę po lesie trochę i po polu. a potem zdasz relację jak się zachowuje na polu i w lesie.
Napisano
witam dzis dostalem wykrywacz salamandra (poczta polska nie zawiodla) robilem wstepne testy jutro ruszam w konkretny teren jak narazie robi jak najbardziej pozytywne wrazenie
Napisano
Detekta jezeli ruszasz do lasu z salamandrą to ustaw sobie takie parametry tak:
Praca 1
Tłumik gruntu na 2-jezeli bedzie ci sie wzbudzal to na 3
Regulacja dzwieku- 10
Dyskryminacja 10
balans gruntu -

Są to najlepsze ustawienia do pracy w lesie.
Wtedy dopiero zobaczysz co potrafi Salamandra. A i jeszcze jedno- nie pachaj sondą jak glupi tylko spokojnie ruch za ruchem. wtedy w okopach bedziesz wylapywal głębokie sygnaly.

Pzdr Piotr

PS- Sam bym się dzis gdzies wybral ale u mnie leje jak z cebra.
Napisano
dzieki thomson dzis wlasnie bylem pierwszy z salamandra w terenie latalem na allmetal ciagnela wszystko co sie dalo dzieki za wskazowki przy nastepnym wyjsciu na pewno je uwzglednie bo przypuszczam iz miales juz sporo doczynienia z salamandra ja ją dopiero obczajam ale od razu widac ze to zajebisty sprzet!!! a poza tym mam pytanko nie wiesz jaki jest jej graniczny zasieg i czy sporej wielkosci plyte aluminiowa pociagnie z okolo 2 metrow?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie