tadeks6 Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 Witam poszukuję jakiejś dobrej piszczałki na militarkę do 600-700 zł... Zależy mi też na w miarę dobrej dyskryminacji i zasięgu co mi polecicie??? Z góry dzięki tadeks6.Daż Bór
tadeks6 Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 Aaaa jaki wykrywacz jest najlepszy na militarke??? Rutus First, Ultra, ultra 2, chodzi mi w dużym stopniu o dyskryminacje...
tadeks6 Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 No i może jest jeszcze jakiś Bounty Hunter ,dobry na militarkę Piszcie!!!!! Mi zależy przedewszystkim na militarjech wszelkiego typu!!!
QB@ Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Ja polecam ci wykrywacz HS-3 Smętek", ma on bardzo dobre osiągi.
detekta8 Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 ja zamawiam salamndre z cewka 27cm ale czekam aby pan z pulaw ja zlozyl kosztowalo mnie to bedzie 600zl wlasnie i mam nadziej ze to bedzie udana inwestycja
tadeks6 Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Napisano 29 Wrzesień 2008 Witam detekta8, a możesz coś powiedzieć o dyskryminacji w salamandrze???
rabat Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 detekta masz juś salamandre?? jak sie spisuje
detekta8 Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 jeszcze jej nie dostalem ma przyjsc na poczatku pazdziernika i od razu lece z nia do lasu bo namierzylem juz pare ciekawych miejscowek jak juz przetestuje od razu napisze jak sie spisuje ( sa jestem bardzo ciekawy i nie moge doczekac sie spacerku z salamndra)
tadeks6 Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Ok detekta8 liczymy na ciebie... A przy okazju udanych łowów życzę(-:
detekta8 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 dzieki wczoraj wlasnie dzwonil pan grzegorz i poinformowal ze wysyla wykrywacz wiec w piatek dojdzie postraam sie w sobote wyskoczyc i zdam relacje
rabat Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 jak masz możliwość to polataj w tą sobotę po lesie trochę i po polu. a potem zdasz relację jak się zachowuje na polu i w lesie.
detekta8 Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 witam dzis dostalem wykrywacz salamandra (poczta polska nie zawiodla) robilem wstepne testy jutro ruszam w konkretny teren jak narazie robi jak najbardziej pozytywne wrazenie
thomson Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Detekta jezeli ruszasz do lasu z salamandrą to ustaw sobie takie parametry tak:Praca 1Tłumik gruntu na 2-jezeli bedzie ci sie wzbudzal to na 3Regulacja dzwieku- 10Dyskryminacja 10balans gruntu -Są to najlepsze ustawienia do pracy w lesie.Wtedy dopiero zobaczysz co potrafi Salamandra. A i jeszcze jedno- nie pachaj sondą jak glupi tylko spokojnie ruch za ruchem. wtedy w okopach bedziesz wylapywal głębokie sygnaly.Pzdr Piotr PS- Sam bym się dzis gdzies wybral ale u mnie leje jak z cebra.
detekta8 Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 dzieki thomson dzis wlasnie bylem pierwszy z salamandra w terenie latalem na allmetal ciagnela wszystko co sie dalo dzieki za wskazowki przy nastepnym wyjsciu na pewno je uwzglednie bo przypuszczam iz miales juz sporo doczynienia z salamandra ja ją dopiero obczajam ale od razu widac ze to zajebisty sprzet!!! a poza tym mam pytanko nie wiesz jaki jest jej graniczny zasieg i czy sporej wielkosci plyte aluminiowa pociagnie z okolo 2 metrow?
rutus1 Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 thomson mam pytanie .czy te ustawienia to all metal czy dyskryminacja.
thomson Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Mysle ze duzą plyte z aluminium pociągnelaby spokojnie z 2m.
thomson Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Z cewką 27 to nie wiem, ale na z 37 to napewno i z dyskryminacją.Pzdr Piotr_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
detekta8 Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 ok dzieki za odpowiedzi dla mnie 27 jest i tak spokojnie wystarczajaca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.