Wielka PL Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 Witam dzis wyszla taka klamra,szukalem jej na necie ale bez rezultatow,moze ktos kto siedzi w tym temacie dluzej moze cos na jej temat powiedziec.
Wielka PL Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 dzieki huk,teraz wiem ze to ladowa.Pozdro
huk 100 Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 koppelmann jak możesz tpo rozwiń temat - bo już dawno miałem pare pytań do zadania odnośnie landówek - napisz o młotkach włóczniach orłach bez niczego - i ogólnie jak możesz - to jest prośba – myślę że nik twój do czegoś zobowiązuje :):)-pozdro
Wielka PL Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 koppelmann masz na mysli cos takiego?
Wielka PL Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 kurde fotosa nie zaladowalem,sorki
koppelmann Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Co do serwetnika to tak, wykopywałem podobne. Na prośbę huka wrzucę parę fotek moich landówek może się komuś przydadzą kiedyś do id. Z tego co wiem były używane przez oficerów straży pożarnej i policje muncypialną, było ich tyle ile landów wolne miasta jak Gdańsk czy Hamburg także posiadały swoje klamry, były wersje niklowane i złocone".
Pytanie
Wielka PL
Witam dzis wyszla taka klamra,szukalem jej na necie ale bez rezultatow,moze ktos kto siedzi w tym temacie dluzej moze cos na jej temat powiedziec.
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.