pajakt Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 Znalezione w miejscu rosyjsko - austro-węgierskiej bitwy z 1914 roku. Biorąc pod uwagę znalezione w pobliżu skorodowane elementy (rozpadły się w rękach) wydaje mi się, że pochwa ta była niewiele dłuższa niż na zdjęciu. Ktoś potrafi pomóc w ID?
koppelmann Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Szczerze mówiąc wygląda to bardziej jak ramię przednich widełek od roweru, koniec po lewej jest zaklepany?
martini Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Raczej nie są to widełki. Jak wsadziłbyś oś do otworu z lewej strony?
pajakt Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 O kurka! :) Całkiem możliwe! Nie wpadłem na to!
Pytanie
pajakt
Znalezione w miejscu rosyjsko - austro-węgierskiej bitwy z 1914 roku. Biorąc pod uwagę znalezione w pobliżu skorodowane elementy (rozpadły się w rękach) wydaje mi się, że pochwa ta była niewiele dłuższa niż na zdjęciu. Ktoś potrafi pomóc w ID?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.