nadawca Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Napisano 24 Wrzesień 2008 Wykrywacz ciągle daje fałszywe dzwięki nie mam pojęcia jaka może być przyczyna. Cewka została naprawiona -nie wiem co się dzieje.Proscan sobie nie poradził z tym problemem
hombre1 Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Dobrze by było napisać,o jaki sprzęt chodzi !
dzieci3 Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Proscan odesłał niesprawny wykrywacz-jak to uzasadnił???-więcej szczegułów.Pzdr.
nadawca Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Napisano 29 Wrzesień 2008 Witam Proscan napisał że wykrywacz się trochę przeleżał i nie wykazywał żadnych objawów zepsucia. Mam w zasadzie pewnosc zezamokła sonda co było przyczyną niestabilnosci. Nie wyklucza także baterii których nie dostał-baterie mam bardzo dobrej jakości Wykrywacz marki Bounty Hunter Quick SilverNadal mam z nim problemy ciągle daj mi fałszywe sygnały dzwiękowe i nie wiem w czym leży przyczyna usterki. Pozdrawiam
nadawca Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 Nie nie próbowałem Nie bardzo wiem jak pozdrawiam
puchaś Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 fałszywe sygnały może też dawać od fal komórkiPozdr
Ravfal Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 A może to nie są fałszywe sygnały tylko coś jest pod cewką?? Długo masz wykrywacz?
panadam12 Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 te falszywe sygnaly to typowy problem we wszystkich modelach BH,zawilgocenie cewki lub uszkodzony kabel to najczestrze przyczyny wydawania takich sygnalow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.