piotrek.klon Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Głównie jak w temacie:D Chodzi mi o jednostkę, w której taka naszywka jest używana, armię i czym mógł ten żołnierz się zajmować.PozdrawiamPiotr
kamien801 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam! Prezentowana przez Ciebie naszywka noszona jest przez żołnierzy 143 Transport Brigade, czyli jak nie trudno się domyślić brygady transportowej. Pozdrawiam i zawsze do usług.
kamien801 Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Witam! Niestety nie wiem już nic więcej o tej jednostce. Spróbuj poszukać na anglojęzycznych stronach. Pozdrawiam.
piotrek.klon Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 Bardzo dziękuję za tak szybka odpowiedź:)Mam jeszcze jedno pytanie... Do jakiej armii i dywizji należy ta brygada?? Czy jest to jednostka tylko i wyłącznie rezerwy? Czy żołnierze tej brygady uczestniczą w działaniach zbrojnych na dzień dzisiejeszy??PozdrawiamPiotr
Pytanie
piotrek.klon
Głównie jak w temacie:D Chodzi mi o jednostkę, w której taka naszywka jest używana, armię i czym mógł ten żołnierz się zajmować.
Pozdrawiam
Piotr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.