warcolpawel Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 witampoproszę Kolegów o stwierdzenie oryginalności, epoki i wycenę tej butelki (czy jak to się nazywa inaczej). byłem u gościa który zajmuje się antykami czytaj lichwiarza i dawał mi 300 plndzięki za info
warcolpawel Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Napisano 22 Wrzesień 2008 witampoproszę Kolegów o stwierdzenie oryginalności, epoki i wycenę tej butelki (czy jak to się nazywa inaczej). byłem u gościa który zajmuje się antykami czytaj lichwiarza i dawał mi 300 plndzięki za info
krzysiek1976 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 A mógłbyś napisać jak wszedłeś w jej posiadanie?
kijow Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 powiem ci że widywałem podobne butelki na bazarach w Niemczech,i za jakieś drobne pieniądze.
Pytanie
warcolpawel
witam
poproszę Kolegów o stwierdzenie oryginalności, epoki i wycenę tej butelki (czy jak to się nazywa inaczej). byłem u gościa który zajmuje się antykami czytaj lichwiarza i dawał mi 300 pln
dzięki za info
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.