Skocz do zawartości

Prosze o ID srebrnej monety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wielkie dzięki za odpowiedzi. Byłem na stronie WCN-u jednak takiej samej monety nie znalazłem. Sprawdzałem na innych stronach numizmatycznych, na aukcjach i nic. Nigdzie nie ma takiej. Jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Napisano
Witam
Na stronie WCN w archiwum wpisz świdnicko" a ujrzysz 4 monety takie jak Twoja
Pozdr, gratuluje i życze spokojnych poranków":)
Napisano
Wielkie dzięki że znalazłeś. Tylko za każdym razem jak w archiwum szukam słowa ktore podałeś wyskakuje mi błąd. Nie wiem co jest grane moze to wina mojego kompa. Jak byś wkleił mi bezposredni link był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Napisano
Trzeba klikać mysza przycisk NAJDŹ", jak po wpisaniu słowa wcisnie sie enter to wyrzuca błąd (przynajmniej u mnie).
Na WCNnie chyba nie ma identycznej, różnią się w szczegółach.
Napisano
Na stronie WCN te wszystkie monety zostały wystawione w 2000r. Przez ten czas popyt sie zwiększył wielokrotnie a podaż została mniej więcej taka sama. Myślę,że kupił byś sobie za tą monete 13letni zachodni samochód.
Ja na Twoim miejscu bym ją zostawił.Sprzedał bym dopiero wtedy gdy rodzina nie miała by co jeść i komornik pukał by do drzwi.Czego ani sobie a Tobie nie życze.
Napisano
ahins, ja nie sprzedaje monet tylko kolekcjonuje :) Ale jak nie daj Boże trafiła by sie wspomniana przez ciebie sytuacja to byłbym zmuszony to niestety uczynić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie