Skocz do zawartości

lubin

tom1975

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Aha....w lesie koło Goli mnóstwo łusek,pełnych naboi i częsc gąsienicy.
To było jesienią,gąsienica została pod drzewem,ciekawe czy jeszcze tam leży?:-))
Napisano
ja narazie smigam z kanarkiem na monetki 25 km od lubina :) ale planuje cos na militarke to moze polaze po lasach, zreszta juz raz lazilem ;d to luski wyszly, kolo lot wyszlo kilka z Me ale wzialem jedna bo sie trzymala jakos, kolo kozlic wyszla luska i ta nakretka co jest w id ;d
Napisano
Panowie jeśli ktoś miałby ochotę polatać po lasach, a śniegi mu nie straszne, to ja bardzo chętnie się piszę na darz bór
Napisano
...no i proszę, proszę - śnieg topnieje przy tych dziesiejszych +3C, więc jeśli się nic nie zmieni to ten weekend może być 'otwarciem' sezonu 2010...
  • 2 weeks later...
Napisano
wczoraj byłem bez wykrywacza w niektórych miejscach które zaplanowałem odwiedzić, i jest dobrze śniegu nie ma więc za tydzień zatrzynam - monetki czekają :D
Napisano
dzisiaj namierzyłem miejsce gdzie był Folwark, trudno do niego dojeechać bo stał głęboko w lesie, same leśne drogi...znając życie pewnie było tam sporo osób ale może uda mi się sprawdzić :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie