maras2 Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Napisano 20 Wrzesień 2008 WitamSpotkałem się z twierdzeniem, że stary model Whitesa XLT ma lepsze zasięgi aniżeli nowszy model E-series. Twierdzenie to zostało wywnioskowane z prób, jakie były robione na tych dwóch sprzętach. Czy ktoś już spotkał się z takim wątkiem? Mam zamiar kupić XLT, stąd moje pytanie.pozdrawiam
egon10 Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 ja slyszalem tylo cos o cewkach-stare sa problematyczne w naprawa,natomiast w nowych nie ma problemu z naprawa,ale sa podobno gorsze jesli chodzi o zasieg.moge sie mylic XLT mialem bardzo krotko i nie zdazylem poznac tej wykrywki.
maras2 Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Napisano 20 Wrzesień 2008 A ja rozmawiałem z kimś, kto miał dłuższy czas do czynienia z XLT i z tego, co mi mówił, to konkretnie go poznał.Bo jest coś takiego http://www.allegro.pl/item438611639_wykrywacz_metali_white_s_xlt_whites_jak_nowy.html ale daleko bo Olsztyn, a ja z dolnego śląska...a szkoda.
VanWorden Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam.Nie ma różnic w zasięgach. PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.