rabat Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 można się zgadać. pisz na 6987129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 rabat na koma sie odezwij bo ja zadko na necie siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 panowie odwilz idzie... propozycje jakies sa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 że się wtrącę...w chojnowie między małym kościołem a browarem zwożą ziemię prosto z rynku.razem z dawnym chojnowem w niej pogrzebanym.Myślę, że warto spróbować to przeszukać, ale dla mnie za bardzo na widoku.Jak jest ktoś odważniejszy to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 tomek możliwe że w sobotę w końcu uda się gdzieś wyskoczyć. jak będzie coś planowane to dam znać na kom. i jak możesz to napisz z jakiej części Legnicy jesteś. ( ja Piekary ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Panowie sobota znowu nie wypali! Zima wraca!!Sobota, 23.01.2010 -9, -10 °CCiśnienie: 1031 hPaŚnieg: 0.3 mmDeszcz: 0.0 mmWiatr: 14 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 rabat ja jestem z centrum....damian ale zes pocieszyl na sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Sobie też popsułem humor... ale w domu człowieka, aż nosi, żeby pojechać pokopać! Tomek napisz do mnie na gg: 13095693 albo podaj swoje!Koledzy już wymyślili gdzie jadą jak śnieg stopnieje?;) Rabat musimy w końcu za Rawicz się wybrać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 pogodynka kłamie!!!! w sobotę raczej pole odpada więc myślę że las. jakieś propozycje ?? ja stawiam na Pątnów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Pątnów to możesz sobie w ... wsadzić;) Tam ani na polach ani w lesie nic nie ma (oprócz jednego znanego wszystkim faktu;)) Jak przez całą noc będzie tak sypać jak teraz to w sobotę pojadę... Przed dom odśnieżać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 damian do mnie pisz na koma lub na poczte. bylem dzis w szcytnicy pare drobiazgow wpadlo. pola zamarzniete. w lasach miekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 panowie wyjazd w sudety gdzies za dwa mievhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Tomek: Napisz mi swojego maila, bo coś nie chce wyświetlić adresu? O tą Szczytnice koło Bolesławca chodzi? Na Napoleony tam jeździsz czy militarke? Ale na to pytanie to chyba na privata odpiszesz?!:) Mój e-mail: fusak@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 panowie byl ktorys z was w stanisLawowie???ja jutro nie moge nigdzie jechac;/ zostaje mi niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Niedziela odpada dla mnnie. w Stanisławowie byliśmy, teren fajny i bardzo rozrywkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 to daj znac jak cos znajdziesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 wasylek odezwij sie sms na koma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 chlopaki i jak na wykopkach??? byl ktos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 dsmoisn moj mail to wykopkilca@wp.pl juz ci napisalem zreszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 http://odkrywca.pl/legnica-i-okolice,641020.html#641020 panowie obejzyjcie to jest to na glownym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 http://www.luzyce.info/index.php/echa-przeszlosci.html sorki to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Legniczanie!! W sobotę w L-ca najprawdopodobniej 2 stopnie na plusie! Ktoś się wybiera do lasu? Może znalazły by się dwa miejsca w samochodzie dla mnie i dla Kol. Rabat-a? Miejscówki mamy ale transportu nie ma w ten weekend :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 dzisiaj tez jest ciepło:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Nam z najbliższych dni pasuje tylko sobota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras85 Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Witam, jestem z okolic złotoryji i cos zaczyna puszczac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.