Skocz do zawartości

Legnica i okolice

ejni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
że się wtrącę...
w chojnowie między małym kościołem a browarem zwożą ziemię prosto z rynku.razem z dawnym chojnowem w niej pogrzebanym.
Myślę, że warto spróbować to przeszukać, ale dla mnie za bardzo na widoku.Jak jest ktoś odważniejszy to powodzenia
Napisano
tomek możliwe że w sobotę w końcu uda się gdzieś wyskoczyć. jak będzie coś planowane to dam znać na kom. i jak możesz to napisz z jakiej części Legnicy jesteś. ( ja Piekary )
Napisano
Sobie też popsułem humor... ale w domu człowieka, aż nosi, żeby pojechać pokopać! Tomek napisz do mnie na gg: 13095693 albo podaj swoje!

Koledzy już wymyślili gdzie jadą jak śnieg stopnieje?;) Rabat musimy w końcu za Rawicz się wybrać!!
Napisano
Pątnów to możesz sobie w ... wsadzić;) Tam ani na polach ani w lesie nic nie ma (oprócz jednego znanego wszystkim faktu;)) Jak przez całą noc będzie tak sypać jak teraz to w sobotę pojadę... Przed dom odśnieżać...
Napisano
Tomek: Napisz mi swojego maila, bo coś nie chce wyświetlić adresu? O tą Szczytnice koło Bolesławca chodzi? Na Napoleony tam jeździsz czy militarke? Ale na to pytanie to chyba na privata odpiszesz?!:) Mój e-mail: fusak@o2.pl
Napisano
Legniczanie!! W sobotę w L-ca najprawdopodobniej 2 stopnie na plusie! Ktoś się wybiera do lasu? Może znalazły by się dwa miejsca w samochodzie dla mnie i dla Kol. Rabat-a? Miejscówki mamy ale transportu nie ma w ten weekend :-(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie