Skocz do zawartości

Legnica i okolice

ejni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no najlepiej ale najlepiej na wiosne jak Szwajcar zrobi prawko to UAZ-em bedziemy smigac w piatke xD ja Szwajcar ty Szyszka i Iskra xD
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
kto był z legnicy dzisiaj niebieska siena na jurczu ... moze bysmy cos razem pokopali jak w te strony przyjezdzacie
Napisano
albeą ja byłem z dziadkiem i kolegą?? coś wyszło ?? u nas cienko tylko saperka niemiecka ale w ładnie zachowanym futerale pełno amunicji mauzera troszkę guzików , ruski medal, lotki od moździerza, nieśmiertelnik i tyle. oraz wcześniej to http://odkrywca.pl/moje-ostatnie-fanty-okolice-legnicy-,648721.html#648721
Napisano
no spoko, ja troche naboi od pepeszy, i pudełko na prezerwatywy niemieckiego żołnierza :) jakbyscie gdzies jechali to dajcie znac, ja pracuje w kopalni na zmiany to moze byc ciezko sie zgrac, ale na weekendy nieraz mam wolne, moj nr 793 595 034 pozdrawiam Rafał
Napisano
siemka, jutro wypad do Malczyc spotkanie na PKP Legnica ok 10:45 koło pociągu lub w Malczycach na pkp ok godz. 11:22-11:28...

Pozdrawiam i zapraszam...
Napisano
Ja też byłem w niebieskiej Albe'ze:D kruqu: Ale Twoja dziewczyna z nas łacha pocisnęła jak my tacy usmoli cali jak dwa menele z lasu wyszliśmy:D Pozdro: Damianlca
Napisano
heh lepiej nic nie mówić wszystko sie zjeba** i nie pojechaliśmy... kol. Szwajcar sie wczoraj wieczorem opamietał ze nie ma w co sie spakować a ja w nocy w ogóle nie mogłem zasna i rano sie obudziłem z gorączka i czyłem sie jak połamany... xD

Pozdrawiam
Napisano
heh lepiej nic nie mówić wszystko sie zjeba** i nie pojechaliśmy... kol. Szwajcar sie wczoraj wieczorem opamietał ze nie ma w co sie spakować a ja w nocy w ogóle nie mogłem zasna i rano sie obudziłem z gorączka i czyłem sie jak połamany... xD

Pozdrawiam
Napisano
Damian to moja zonka byla :) Ona lubi chodzic ze mna ale juz po 2 godzinach marudzila :) W sobote pokopiemy, tylko zeby pogoda byla! Juz zalatwilem w robocie ze nie pracuje ... pozdro
Napisano
ja jestem z lubina, a pawel ze scinawy,

Pawel organizujemy w sobote wypad do jurcza, jeszcze Ci dam znac telefonicznie
Napisano
HaHa!! Iras nie jedzie!:D Ale i tak nie wpuściłbym Cię do samochodu!:P Gorzej bo sam nie wiem czy pojadę:p Wypad miał/ma być w okolice Dziewina:p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie