rabat Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 ale nigdy nie wypala.musimy sie wszyscy kiedyś wybrać na kopanie i przy okazji na integracje. heh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 no najlepiej ale najlepiej na wiosne jak Szwajcar zrobi prawko to UAZ-em bedziemy smigac w piatke xD ja Szwajcar ty Szyszka i Iskra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 24 Luty 2009 Share Napisano 24 Luty 2009 Jestem z lubina, jakby ktoś był chetny pokopac razem to piszcie na mizzzou@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 kto był z legnicy dzisiaj niebieska siena na jurczu ... moze bysmy cos razem pokopali jak w te strony przyjezdzacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 albeą ja byłem z dziadkiem i kolegą?? coś wyszło ?? u nas cienko tylko saperka niemiecka ale w ładnie zachowanym futerale pełno amunicji mauzera troszkę guzików , ruski medal, lotki od moździerza, nieśmiertelnik i tyle. oraz wcześniej to http://odkrywca.pl/moje-ostatnie-fanty-okolice-legnicy-,648721.html#648721 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 no spoko, ja troche naboi od pepeszy, i pudełko na prezerwatywy niemieckiego żołnierza :) jakbyscie gdzies jechali to dajcie znac, ja pracuje w kopalni na zmiany to moze byc ciezko sie zgrac, ale na weekendy nieraz mam wolne, moj nr 793 595 034 pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 na razie wstępne plany to przyszła sobota około 10.00 w tym samym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 8 Marzec 2009 Autor Share Napisano 8 Marzec 2009 siemka, jutro wypad do Malczyc spotkanie na PKP Legnica ok 10:45 koło pociągu lub w Malczycach na pkp ok godz. 11:22-11:28...Pozdrawiam i zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 jak nie bede pracował w sobote to sie ugadamy i przyjade, bede w srode wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Ja też byłem w niebieskiej Albe'ze:D kruqu: Ale Twoja dziewczyna z nas łacha pocisnęła jak my tacy usmoli cali jak dwa menele z lasu wyszliśmy:D Pozdro: Damianlca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_B Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Witam,Trafiliście coś ciekawego w Malczycach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 9 Marzec 2009 Autor Share Napisano 9 Marzec 2009 heh lepiej nic nie mówić wszystko sie zjeba** i nie pojechaliśmy... kol. Szwajcar sie wczoraj wieczorem opamietał ze nie ma w co sie spakować a ja w nocy w ogóle nie mogłem zasna i rano sie obudziłem z gorączka i czyłem sie jak połamany... xDPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 9 Marzec 2009 Autor Share Napisano 9 Marzec 2009 heh lepiej nic nie mówić wszystko sie zjeba** i nie pojechaliśmy... kol. Szwajcar sie wczoraj wieczorem opamietał ze nie ma w co sie spakować a ja w nocy w ogóle nie mogłem zasna i rano sie obudziłem z gorączka i czyłem sie jak połamany... xDPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 9 Marzec 2009 Share Napisano 9 Marzec 2009 Damian to moja zonka byla :) Ona lubi chodzic ze mna ale juz po 2 godzinach marudzila :) W sobote pokopiemy, tylko zeby pogoda byla! Juz zalatwilem w robocie ze nie pracuje ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1970 Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 cześć rafał może i ja skocze pokopać ale gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 kol. paweł i rafał są z legnicy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 ja jestem z lubina, a pawel ze scinawy, Pawel organizujemy w sobote wypad do jurcza, jeszcze Ci dam znac telefonicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Ktoś chętny na wypad w piątek lub sobotę w Legnicy?(Oczywiście jak pogoda dopisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 wypad jest zaplanowany na sobote ale z pewnych powodów może mnie zabraknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 A gdzie ma być ten wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 HaHa!! Iras nie jedzie!:D Ale i tak nie wpuściłbym Cię do samochodu!:P Gorzej bo sam nie wiem czy pojadę:p Wypad miał/ma być w okolice Dziewina:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 wypad do Jurcza a nie Dziewina . jak nie to sobie autobusem podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 to przyjedz do lubina, ja mam auto. tylko jak bedzie padało to ja odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 w Jurczu przy przystani na pierwszej Korei idzie zrąb dębu - kręci sie leśniczy z Zaborowa - moze nie byc zachwycony waszą obecnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1970 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Można uderzyć od Zaborowa na Jurcz ja się pisze lecz mzm palca złamanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.