KRANIK Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 witam, panowie od czego może pochodzić ten przedmiot, bardzo ważna jest identyfikacja bo potrzebna do rozwikłania zagadki!z góry dziękuję
KRANIK Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 niestety zostawiłem ten przedmiot w lesie, ale na zewnątrz wychodzą jakby szprychy nie łopatki, czy może to być od jakiegoś koła od wózka?dziwne bo przedmiot ten znalazłem w korzeniu powalonego przez wichurę drzewa!jakby to była część od wózka to by się coś zgadzało w mojej łamigłówce związanej z tym miejscem!nadmienię może że miejsce to jest byłym stanowiskiem Flaka (działo przeciwlotnicze)
KRANIK Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 a sorki jeszcze wymiary: średnica ok.10cm(nie więcej) a ta niby piasta jakieś 20mm. proszę nie sugerować się mojemu przypuszczeniu że to od wózka:)dzięki
Słuszny Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Witam.A jak na moje oko,to na 100% nie jest to część pocisku do Panzerschreka.Jedno jest pewne ze jest to cos z żelaza :)
yak Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 a moze to piasta jakiegos kola? oska? widac jakby szprychy wychodzily na zewnatrz.
ramol Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam. Podaj wymiary tego czegoś. Czy te rozchodzące się promieniście elementy to pręty czy łopatki? Jeśli łopatki to mógły być to element sprężarki osiowej.Pozdrawiam.
KRANIK Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 witam, panowie od czego może pochodzić ten przedmiot, bardzo ważna jest identyfikacja bo potrzebna do rozwikłania zagadki!z góry dziękuję
cobrasaper Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 ale to poci w tym Panzershrek miałby byc silnik?
Pytanie
KRANIK
witam, panowie od czego może pochodzić ten przedmiot, bardzo ważna jest identyfikacja bo potrzebna do rozwikłania zagadki!
z góry dziękuję
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.