Skocz do zawartości

kopanie w okolicach Legnicy woj.Dolnośląskie

ejni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam prosze o podanie nr gg jaki sie posiada sprzęd itp zebysmy wiedzieli na czym stoimy... czekam na odp gg do mnie 9010657
Napisano
Oj Ejni niedenerwój sie zartowałem tylko,bo napisałeś to jakbyś się do powstania szykował.Podac sprzet żebysmy wiedzieli na czym stoimy-Troszke mnie to rozbawiło.
Napisano
iskra skąd z legnicy jesteś?? kopałeś w pątnowie?? bo kiedyś w twoim wątku czytałem że tak. tobie też pełno rozrywek wychodziło??
Napisano
ja jestem jescze na przeprowadzki za młody więc mam troche czasu po szkole. byłem w sobote w Pątnowie i w 2h wyszło koło 30 zapalników 2 skorupy f1 jeden f1 z urwanym zapalnikiem , resztki jakieś skrzyni kilka pocisków smugowych i resztki ammo ruskiej może było w koło troche dołków nie moich ale te śmieci leżały obok. no pola obok wioski przeryte to potwierdzam ale lasy za wysypiskiem troszkę głebiej trzeba po prostu w las wjechać. dzisiaj około 16 jade do pątnowa tak na szybko po w inne dni nie będzie czasu więc można by sie tam spotkać
  • 1 month later...
Napisano
Witam szanownych kolegów poszukiwaczy, uruchamiam temat ponownie i czekam na wszelkie propozycje ja mówię że mam czas tylko w weekendy (Szwajcar też) ponieważ teraz się szybko ciemno robi więc o godz. 15 nie opłaca się nigdzie iść.
Co myślicie o kopaniu w okolicach Grzymalina? w tamtych okolicach jeden chłopak kopał ammo od mausa... ale moze coś będzie ciekawego. Czekam na odp
P.S Brosił bym o dodanie sobie infobota odkrywcy do gg i dodanie tego tematu żeby w miarę szybko odpisywać.
Pozdrawiam Ejni
Napisano
no może jakiś wypad w niedziele 16.11.08 na jakieś pole. albo las ja się dopasuje. ejni ammo sie ogólnie wiele kopie i w wielu miejscach. a może skoczymy gdzieś w strone jawora??
Napisano
no i można jeszcze skoczyć do zimnej wody w lesie fajne resztki zabudowań są ale marne fanty bo mało miałem czasu. no i niedaleko tych zabudowań na skraju przy polu jakby okopy i nawet sporo ich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie