ejni Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Witam prosze o podanie nr gg jaki sie posiada sprzęd itp zebysmy wiedzieli na czym stoimy... czekam na odp gg do mnie 9010657 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Numer buta i długosć saperki tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 niewiem do czego zmierzasz?? jak chcesz to tak ale niewiem czy to ma sens:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Oj Ejni niedenerwój sie zartowałem tylko,bo napisałeś to jakbyś się do powstania szykował.Podac sprzet żebysmy wiedzieli na czym stoimy-Troszke mnie to rozbawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2008 no spoko luz a ludzie piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Ejni ,a przybliż chociaż co do kopania bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 ISKRA zawsze spięty i gotowy na wypad w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 iskra skąd z legnicy jesteś?? kopałeś w pątnowie?? bo kiedyś w twoim wątku czytałem że tak. tobie też pełno rozrywek wychodziło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Ja jestem z Legnicy .Pątnów jest stresznie przeryty .Nawet rozrywek już nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwajcar Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Ustalcie jakiś termin:-) Może dam radę ale nie wiem bo mam na głowie przeprowadzkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 ja jestem jescze na przeprowadzki za młody więc mam troche czasu po szkole. byłem w sobote w Pątnowie i w 2h wyszło koło 30 zapalników 2 skorupy f1 jeden f1 z urwanym zapalnikiem , resztki jakieś skrzyni kilka pocisków smugowych i resztki ammo ruskiej może było w koło troche dołków nie moich ale te śmieci leżały obok. no pola obok wioski przeryte to potwierdzam ale lasy za wysypiskiem troszkę głebiej trzeba po prostu w las wjechać. dzisiaj około 16 jade do pątnowa tak na szybko po w inne dni nie będzie czasu więc można by sie tam spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Witam szanownych kolegów poszukiwaczy, uruchamiam temat ponownie i czekam na wszelkie propozycje ja mówię że mam czas tylko w weekendy (Szwajcar też) ponieważ teraz się szybko ciemno robi więc o godz. 15 nie opłaca się nigdzie iść.Co myślicie o kopaniu w okolicach Grzymalina? w tamtych okolicach jeden chłopak kopał ammo od mausa... ale moze coś będzie ciekawego. Czekam na odp P.S Brosił bym o dodanie sobie infobota odkrywcy do gg i dodanie tego tematu żeby w miarę szybko odpisywać.Pozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 no może jakiś wypad w niedziele 16.11.08 na jakieś pole. albo las ja się dopasuje. ejni ammo sie ogólnie wiele kopie i w wielu miejscach. a może skoczymy gdzieś w strone jawora?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 no i można jeszcze skoczyć do zimnej wody w lesie fajne resztki zabudowań są ale marne fanty bo mało miałem czasu. no i niedaleko tych zabudowań na skraju przy polu jakby okopy i nawet sporo ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 to jak z niedzielą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.