emilwkpg Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 witam czy ktos moze mi powiedziec czy byly helmy luftschutz ktore zamiast stalowej obreczy w srodku mialy kartonowa? jesli tak to jaki to model i kto go uzywal. dlaczego zastosowano karton ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 aha jak ktos mial by jakies fotki to bd wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 np to. czy to oryginal czy jakas tworczosc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Pod koniec wojny wiele rzeczy improwizowano. Ponadto hełmy luftschutz to szeroka gama użyć i zastosowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 na przyklad co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raich:] Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 np:ja mam strazaka ktory byl uzywany przez luftschutz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 miały -była wersja z obręczą z kartonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.