Krychu_Szprotawa Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam! Proszę o id monety ze zdjęć. Jest to dzisiejszy traf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Na rewersie widoczny koziołek oraz napisy:SCHWENNIGENAN? oraz BUDOWERK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu_Szprotawa Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 grosz dla porównania wielkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 http://www.google.pl/search?num=20&hl=pl&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=SCHWENNINGEN+A.N.+B%C3%9CDOWERK+Steinbock+%2F+EINE+SAMMEL+MARKE&btnG=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinkston Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 Witam,znalayem podobne cudo i mimo szukania w google nie znalazłem odpowiedzi co to żeton itp, itd. czy ktoś może więcej powiedzieć na temat owego cynkowego krążka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 5 Maj 2014 Share Napisano 5 Maj 2014 Gdybyś kliknął w link powyżej, po ok. 15 sekundach znalazłbyś odpowiedź...http://www.ma-shops.com/krogoll/item.php5?id=8241&lang=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flinkston Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 A kolega dalej swoje, tyle to i ja znalazłem. Chodzi mi o bardziej szczegółowe informacja, w jakim celu został wydany, gdzie mozna było płacić i za co. O takie i itp informacje mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.