tofik84 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Czy osłona na cewke nie przeszkadza w poszukiwaniach???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Absolutnie nie przeszkadza :)Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Nie przeszkadza a pomaga bo nie niszczysz cewki omiatając nią na kamienistym gruncie Pamiętaj by po zakończonej wyprawie zdjąć osłonę i umyć cewkę i osłonę z piasku który tam się na pewno dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyl Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Za pierwszym razem nieźle się namęczyłem, żeby zdjąć tą osłonę z cewki, ale wystarczy znaleźć sobie patent na to i problem znika. Moim zdaniem osłona na cewkę do ace 250 to obowiązkowy zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 tez to, ta żywica jest bardzo podatna na odpryski.Ja okleiłem sobie cewkę taśmą izolacyjną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.