Svensson Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Witam,proszę o pomoc w identyfikacji tej blaszki,wymiary 3,5x 2,5 cm,udało mi się ustalić,że Gischkau to obecnie Juszkowo koło Pruszcza Gdańskiego,natomiast nie mam zielonego pojęcia co oznacza górny napis.
Svensson Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 i jeszcze dwa guziczki,pierwszy niby Austro-węgry ale zapięcie jakieś lewe,coś tu pachnie odpustem,co o tym sądzicie?
Svensson Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 i drugi guzior,na pierwszy rzut oka PRL ale jakiś inny niż wszystkie jakie dotąd kopałem
Svensson Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Pytanie
Svensson
Witam,proszę o pomoc w identyfikacji tej blaszki,wymiary 3,5x 2,5 cm,udało mi się ustalić,że Gischkau to obecnie Juszkowo koło Pruszcza Gdańskiego,natomiast nie mam zielonego pojęcia co oznacza górny napis.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.