hubciu93 Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 witam szanownych poszukiwaczy czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś o froncie wschodnim na ziemi radomskiej czy działo się coś w okolicach kozienic lub wolanowa (małej miejscowości na trasie radom-przysucha) hubciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Witaj. Oczywiście kozienickie schrony z tamtych czasów już Kolega obejrzał? :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 schrony oglądałem z wykrywaczem nie chodziłem bo po pierwsze nie mam a po drugie to jest chyba znane miejsce i czy nie jest już przekopane?a tak nawiasem pisząc czy jesteś z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Schrony z całą pewnością są przede wszystkim bardzo zaśmiecone, sprawdzania ich otoczenia przy pomocy wykrywacza mijało by się z celem - zbyt dużo polmosów :) O wiele bardziej obiecujące miejsce znajduje się bardziej w kierunku Garbatki.Nie, nie jestem z Kozienic, ale tutaj zamieszkuje rodzina mojej żony - więc i bywam często :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 dzięki za odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Lekturę Weltkriegu" Reichsarchivu serdecznie polecam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 dziękuję za namiar na książkęhubciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.