hubciu93 Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 witam szanownych poszukiwaczy czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś o froncie wschodnim na ziemi radomskiej czy działo się coś w okolicach kozienic lub wolanowa (małej miejscowości na trasie radom-przysucha) hubciu
ArtVee Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Witaj. Oczywiście kozienickie schrony z tamtych czasów już Kolega obejrzał? :)pzdr, Art
hubciu93 Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 schrony oglądałem z wykrywaczem nie chodziłem bo po pierwsze nie mam a po drugie to jest chyba znane miejsce i czy nie jest już przekopane?a tak nawiasem pisząc czy jesteś z okolicy
ArtVee Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Schrony z całą pewnością są przede wszystkim bardzo zaśmiecone, sprawdzania ich otoczenia przy pomocy wykrywacza mijało by się z celem - zbyt dużo polmosów :) O wiele bardziej obiecujące miejsce znajduje się bardziej w kierunku Garbatki.Nie, nie jestem z Kozienic, ale tutaj zamieszkuje rodzina mojej żony - więc i bywam często :)pzdr, Art
Leuthen Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Lekturę Weltkriegu" Reichsarchivu serdecznie polecam :-)
hubciu93 Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 dziękuję za namiar na książkęhubciu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.