alwarez9 Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 witam szanownych kolegów i mam pytanko ,czy były bite te szelągi także w srebrze bo coś na moje oko nie wygląda to mina Cu, ale może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwarez9 Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 rewers dzięki z góry za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Szelągi były bite w srebrze,ale o bardzo słabej próbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwarez9 Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 witam dzięki za podpowiedż ,że to sreberko o niskiej próbieto podejrzewałem, a wartość zapewne taka sama jak Cu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.