Manierkarz Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Witam Poszukuje troków do manierek niemieckich.Bardzo prosze o podanie jakiegoś linka sklepu gdzie można kupić kopie tych troków.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 repliki.comJA kupiłem , doszły wczoraj. Moim zdaniem dobre , przynajmniej lepsze niż jak na zdjęciach. Odwrócone mizdrą dobrze przyczernione. Powtarzam , karabińczyk trzeba wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Odwrócone mizdrą?? Na wierzch?! <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 No, mizdra na wierzch! Jeden z naszych zamowil sobie ich paski do manierki, i (mimo, ze na fotografii na stronie widnialy licem na wierzch) dostal mizdra na wierzch, a w dodatku pomalowane chyba flamastrem, bo kolor to bylo cos miedy czarnym a szarym bardziej w strone szarego. Ja nie slyszalem, zeby wykonywano paski do manierki mizdra na wierzch??? Moze ktos mnie oswieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Hmmm, ja zamówiłem kilka miesięcy temu paski do manierki od repliki.com i doszły regulaminowo licem na wierzch... przesłałem im wcześniej oryginalny zaczep to mi go wszyli zamiast tego iewiadomoczego", klamerkę pomalowałem na czarny mat (już farba fajnie się trochę zdrapała) i pasek jest naprawdę pierwsza klasa.Natomiast nigdy się nie spotkałem z tym aby oryginalne paski były szyte mizdra na wierzch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Mój znajomy też mizdrą na wierzch dostał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Widac o taka nowa swiecka tradycja" z ta mizdra.:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Dzięki za odpPozdro Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.