banderas Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Cze.Jutro mam zamiar jechać na grzyby pod WYSZKÓW,są grzyby,warto jechać-co brać, wiadro ,piszczałe, czy jedno i drugie?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 weś wszystko i niezapomnij o piwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Ok,wezme wszystko,o piwie bede pamietał-mam w aucie automatycznego pilota,ale nadal nie wiem czy są tam grzyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 hmm to może bendą jakies wykopki zato?i czy wart tak wczesniej wstawac? a jak nic nie znajdziesz ?grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.