mateusz2005 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 witamprosze o podanie ralnych zasiegów tego sprzętu na np:boratynke,klamre do pasa,hełm itd.z góry dziekuje,pozdrawiam
seeker Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Witam. Chodziłem z silverem ok. roku. Niestety realnych zasięgów nie podam, bo nigdy nie znalazłem boratynki ani klamry. Trafił mi się hełm ale był aluminiowy i w dodatku płytko;) Natomiast o ile pamiętam test w powietrzu na współczesne 5 zł to chyba łapał coś koło 25 cm jeśli się nie mylę. Generalnie jest to sprzęt na kolor i to całkiem przyjemny. Jeśli masz możliwość nabycia go w cenie porównywalnej do np ACE250 to bez wahania bierz.pzdr
ColdDemons Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Witaj!!!Ja znalazłem Silverem i klamrę i sporo boratynek, jednak nie podam Ci dokładnych głębokości bo ich po prostu nie mierzę... Mogę Cię jednak zapewnić, że przy Silwerze wymięka każdy inny sprzęt do 1000zł!!!Silver może nie ma niebotycznych zasięgów, ale ma dobrą dyskryminację i jest stabilny w pracy, nic się nie wzbudza, jest leciutki i bateria starcza na baaaardzo długo...
seeker Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 To jeszcze dodam, że namierzanie fanta tym wykrywaczem nie stanowi żadnego problemu. Zawsze w środku dziurki" ;)pzdr
ColdDemons Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Ja w swoim Silverze mam cewkę ''pajęczynkę''8x9'', namierzanie również nie stanowi problemu... choć na początku miałem. ;)
sudajew Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 ja mam od dwóch tygodni silvera i jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.