hubciu93 Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2008 dostałem hełm niemiecki ma dwie duże dziury i kilka mniejszych jest mocno zeżarty przez rdzę brak jakiejkolwiek farby i lekko pęknięty czy da się go jakoś odrestaurować proszę o odpowiedź z góry dziękujęhubciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz94-39 Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Jest coś takiego jak wyszukiwarka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Wyrzuć go do śmietnika. Żartuję; chłopie wysil się i poszukaj, osłabiają mnie już takie pytania, temat wiele razy wałkowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda1010 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Ja robiłem hełm, który był w tragicznym stanie, dziury że ręka wchodziła, ranty całkiem skorodowane i jeszcze na dodatek koparka go lekko" spłaszczyła. Jak masz chęci to odrestaurujesz wszystko. Trzeba miec jednak cierpliwość i włożyć dużo pracy. Tu link do zdjęcia tego hełmu http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/hpim427611.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 odświeżyłem mój dawny wątek bo mam zdjęcia tych hełmówPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 17:41 31-10-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 Czy da się jakoś pozbyć tego pęknięcia będącego na hełmie od lewej?Co mogła by znaczyć kalka na zbliżeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Szczerze mówiąc słabe zdjęcia tej kalki, a przypuszczam, że jest to hełm WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.