kubas Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Kolejny bagnet z tego samego miejsca :D Pochwa standardowo się rozsypała:(PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 A łobuz! A niecnota! Miałeś mi zostawić bagnet! Jak znajdziesz następny, to go zakopujesz i pokazujesz miejscówkę mówiąc Wydawało mi się że mam tutaj sygnał, ale sprawdź swoim" ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Gratuluje ! no widzę że nareszcie sie coś bujnęło -pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów oby tak dalej .od paru lat jestem w posiadaniu spisu niemieckiego sprzętu pancernego wywiezionego z terenu pow.Radomskiego chyba z 1947 roku ? mam podane miejscowości km.od najbliższej stacji kolejowej typ pojazdu i podpisy sołtysów itd- akcja złom dla hut ale samemu to już mi sie nie chce w to bawić -może kiedyś coś razem ? :)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Huk - ja z przyjemnością :) Zawszeć to bliżej niż (jakkolwiek bardzo lubiane przez mnie) Bieszczady. Może podrzucisz mi ten spis na maila? ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Witam. super fany , najbardziej podobają mi sie te Polskie nagnaty, jeszcze polskich nietrafilem tylko kilka radzieckich.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 ArtVee -moją krwawice chcesz tak pstryk na maila ? :):) –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Artku przepraszam, że tak Cię stresuje, ale co ja mam zrobić, że one mnie lubią. Tym razem Polski sygnowany Perkun. Tutaj już bez pochwy ale jest do kompletu nawet z resztkami farby:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2009 No to rok 2009 czas zacząć:DMoże i nie wykopek ale mnie cieszy.Sygnowany fxo i pod tym waffenamt, po drugiej stronie mkb42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.