festunguben Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Napisano 30 Sierpień 2008 Nie wiem co to jest, wyszło w okopie. Na spodzie tam gdzie znajduje się gwint posiada dwa małe otwory. Myślałem, że to od jakiejś elektroniki ale nie jestem pewien.
riteks Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 Nie znam się na motoryzacji,ale dla mnie wygląda to jak jakaś cewka zapłonowa do motocykla albo samochodu.Oczywiście mogę się mylić.
dzikiosiol Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 To jest kondensator. Prawdopodobnie rozruchowy do jakiegoś silnika elektrycznego. Takie są np. w pralkach.
dzikiosiol Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 Tu masz przykład takowegohttp://www.allegro.pl/item421184575_kondensator_rozruchowy_10uf_220v_f_ra_vat.html
Pytanie
festunguben
Nie wiem co to jest, wyszło w okopie. Na spodzie tam gdzie znajduje się gwint posiada dwa małe otwory. Myślałem, że to od jakiejś elektroniki ale nie jestem pewien.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.