Skocz do zawartości

Pytanie nowicjusza o odpowiedni sprzęt

Abram

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam prośbę możecie mi doradzić jaki wykrywacz kupić sobie na początek do szukania tzwmilitarki",monet,odznaczeń,itp.O takim sprzęcie nie wiem nic musicie zacząć od początku jaka firma,właściwosci i inne cechy.Na cel ten mogę przeznaczyć 1500zł
Napisano
Moim zdaniem najodpowiedniejszy sprzęt będzie Rutus proxima. Zobacz na allegro jego parametry lub na forum. Dobrze by było żeby ktoś Ci wtłumaczył i ustawił, reszty sam się nauczysz w praniu". Sam go mam i jestem z niego zadowolony. Kosztuje na Allegro 1480zl; z wysyłką. POZDR.
Napisano
Witam. W tej cenie tez bym polecal proxime. Bardzo dobrze sie u mnie spisuje. Nie jest trudnym sprzetem w obsludze. Jesli nie chodziles jeszcze z wykrywaczem to na poczatku mozesz miec pewne problemy ale jak opanujesz rutusa to stwierdzisz ze to porzadny sprzet.Pozdrawiam.
Napisano
A ja bym doradził Ci Bartka 2 lub Bartka 3 bije na głowe w zasięgach Proxime i można go kupić za około 400 złotych gdy proxima kosztóje około 1500 zł.
Musisz się zastanowić czy warto dać 1500 za proxime wykrywacz z bajerami czy 400 złotych za Bartka który bije Proxime na głowe w zasięgach na militarke.
Wykrywacz statyczny jakim jest Bartek jest przeznaczony do militarki i ma do tego bardzo dobrą dyskryminacje i cena jest niska za tak dobry sprzęt.
Bartek 2
Bartek 3.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie