Pader Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Posiadam taka sapereczkę, niestety na razie sygnatury się nie doszukałem, Ktoś ma pojęcie czyja ona??
Kobieras39 Napisano 31 Sierpień 2008 Napisano 31 Sierpień 2008 napewno nie polska nieudolne reko to nie dowód;p
Pader Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Napisano 2 Wrzesień 2008 Jeśli ktoś jeszcze potwierdzi jej niemieckie pochodzenie to będę happy:]
Pader Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Posiadam taka sapereczkę, niestety na razie sygnatury się nie doszukałem, Ktoś ma pojęcie czyja ona??
sebol13 Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 ...powinniśmy poprosić moderatora o przeniesienie tego postu do forum reko:)ps.niezły ten polski kapitan chyba z TT! a co do saperki to może być z tego samego zródła co TT pozdrawiam
Pytanie
Pader
Posiadam taka sapereczkę, niestety na razie sygnatury się nie doszukałem, Ktoś ma pojęcie czyja ona??
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.