słomek von hammerstein Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 WitamDawno tu nie dawałem znalezisk do id ale to juz nie daje mi spać ;] Wiecie może co to za przedmiot i do czego służył?Pozdrawiam!
kopijnik2 Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 domniemanie...jedyne zastosowanie - to udrażnianie kanału - czyli przepychanie dyszy...-wczesny palnik naftowy... taki z pompką.
słomek von hammerstein Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 WitamDawno tu nie dawałem znalezisk do id ale to juz nie daje mi spać ;] Wiecie może co to za przedmiot i do czego służył?Pozdrawiam!
Hansdekawka Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 @kopijnik2 ,zapomnij, takim bucem zniszczyłbyś palnik bezpowrotnie.Być może ta iglica służyła do przepychania czegoś ,ale na 100% nie dyszy palnika naftowego.
emilwkpg Napisano 28 Sierpień 2008 Napisano 28 Sierpień 2008 panie kolego mi sie wydaje ze tomoze jakis pojemnik na perfumy z patyczkiem do rozsmarowywania
słomek von hammerstein Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 możliwe ale materiał z którego został wykonany pojemnik to prawdopodobnie ołów...
Pytanie
słomek von hammerstein
Witam
Dawno tu nie dawałem znalezisk do id ale to juz nie daje mi spać ;] Wiecie może co to za przedmiot i do czego służył?
Pozdrawiam!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.